Over Hond in de Spot

Ik wilde iets doen met mijn liefde voor honden en voor fotografie. En omdat ik enorm houd van buiten kwam ik al snel op het idee om hondenfotograaf te worden. Het belangrijkste vind ik dat de hond een leuke dag heeft, dus alle foto's zijn spontaan.

Het leuke van honden is dat ze geen rekening houden met mij. Ik word regelmatig omver gelopen of ik krijg een uitschuddende hond over mijn fototoestel heen. Als ik vervolgens thuis de foto's bewerk beleef ik het nog een keer en ben ik gelukkig. Dit is mijn passie.

Wie is hondenfotograaf Hond in de Spot

Mandy Meijer

Hondenfotograaf

Hoi! Ik ben Mandy, 34 en woon in Capelle aan den IJssel met mijn vriend, 3 lieve katten en onze Australische Herder en beste vriend Jessie uit 2017.

 

Omdat ik enorm graag met honden in de weer ben, houd van het buitenleven en nog meer van fotografie, ben ik hondenfotograaf geworden.

 

In mijn vrije tijd probeer ik er zoveel mogelijk op uit te trekken om te wandelen, fietsen, hardlopen en fotograferen.

altijd binnen 48 uur je foto's

spontane foto's

leuk als cadeau

Sneller is leuker! Je krijgt altijd binnen 48 een uur link met het overzicht van de foto's die van jouw hond zijn gemaakt. Hieruit kun je rustig je keuze maken.

Je hond vindt het veel leuker om lekker te spelen en zwemmen, dan om te poseren voor een foto. Daarom worden alle foto's spontaan genomen.

Je kunt Hond in de Spot cadeau doen aan je familie of vrienden. Je ontvangt dan een cadeaubon die je zelf uit kunt printen. Leuk als last-minute cadeau!