fbpx
Selecteer een pagina

Fotoshoot-pakketten

Bij elke fotoshoot geldt:

  • Meerdere honden in je gezin? Neem ze gratis mee!
  • Binnen 48 uur ontvang je je foto’s
  • Alle foto’s professioneel nabewerkt
  • Minimaal 25 foto’s in je album
  • Altijd achteraf pas betalen
  • Reiskosten € 0,25 /km buiten Capelle aan den IJssel (2908)

Heb je een puppy?

Of komt hij of zij er binnenkort aan? Hoe leuk is het om een blijvende herinnering te hebben aan die superleuke tijd? Heel leuk!

Voor je het weet kan je nieuwe pup opeens uren rennen, is ‘ie zindelijk, krijgt ‘ie de baard in z’n keel en past ‘ie niet meer in dat lieve puppy-mandje. Deze tijd wil je nooit vergeten!

En over een paar jaar zit je samen met je volwassen hond op de bank (wat natuurlijk nooit de bedoeling was, maar het is zo gezellig) te kijken naar de foto’s en kun je je niet meer voorstellen dat je hond zo klein was!

Hondenfotograaf Rotterdam

Hoe werkt zo’n puppy fotoshoot?

We gaan in het eerste jaar van je pup 3 keer samen op stap om foto’s te maken. 

Ik maak altijd spontane buitenfoto’s, dus je hond hoeft geen commando’s te kennen en kan lekker zijn of haar gang gaan!

We houden natuurlijk rekening met je kleine pup. Je pup is welkom vanaf dat hij of zij 9 weken oud is, of ten minste een week bij je woont. De eerste shoot zal waarschijnlijk niet langer dan een kwartier duren en kan op een locatie naar jouw keuze. 

Je mag zelf bepalen wanneer je de shoots doet.
Het leukste resultaat is bij ongeveer 2,5 maand, 6 maanden en 1 jaar.

Voor € 225,- krijg je 3 fotoshoots inclusief 3 digitale foto’s en 1 afdruk van 20×30 cm. Totaal 12 foto’s na 1 jaar dus! En een hoop plezier voor jou en je hond 🙂  Je mag de fotoshoot ook in 3 keer betalen.

faq

Meestgestelde vragen

Wanneer kan ik terecht voor een fotoshoot?

Vaak lukt het om binnen 2 weken vanaf je boeking een datum te prikken. Als je een oude of zieke hond hebt, krijg je absoluut voorrang.

Moet ik iets meenemen?

Je kunt een speeltje of balletje meenemen, maar houd er rekening mee dat het speeltje of de bal wel op sommige foto’s zal staan.
Als je hond niet zo makkelijk bij je vandaan loopt, kan het zeker een uitkomst zijn.

Moet ik iets voorbereiden?

Nee hoor, alle foto’s worden spontaan genomen. Je mag je hond douchen en kammen, maar grote kans dat ‘ie na 2 minuten het water of een modderpoeltje in loopt en al je werk voor niets is geweest 😉

Mag ik zelf kiezen welke foto’s ik krijg?

Zeker! Via jouw persoonlijke foto-album kun je zelf kiezen welke foto’s jij het leukste vindt. Je kunt kiezen voor digitale foto’s of afdrukken. Dit ziet er zo uit als de albums die je hier kunt vinden.

Hoe bestel ik extra foto’s?

Binnen 48 uur na de fotoshoot ontvang je een linkje naar het persoonlijke foto-album van jouw hond(en). Deze pagina werkt als een shopje, hier kun je alle foto’s bestellen die je wil. In de formaten die je wil, of de digitale versie. Zoals de albums die je hier kunt vinden.

Hoe krijg ik de gratis foto’s van mijn pakket?

Je ontvangt samen met de link, ook een cadeaubon ter waarde van de foto’s die in het pakket zitten waar je voor hebt gekozen. Deze kun je gebruiken in de shop en zo krijg je direct de korting. Nadat je je bestelling hebt geplaatst krijg je direct de digitale foto’s in je mail en de afdrukken zo snel mogelijk thuisgestuurd. Als je meer foto’s kiest dan bij je pakket inbegrepen zitten, dan krijg je de foto’s toegestuurd zodra de extra betaling binnen is. 

Waar is de fotoshoot?

Waar jij wil! Ik kom zelf uit Capelle aan den IJssel, en de meeste shoots doe ik hier in de buurt. Bij de Eendragtspolder in Zevenhuizen of in het Schollebos in Capelle bijvoorbeeld. Ik reis verder het hele land door, maar houd wel rekening met reiskosten van 25 cent per kilometer vanaf Capelle aan den IJssen (2908) die bovenop de prijs van je pakket komen.

Wat als het regent?

Dan verplaatsen we onze afspraak binnen 2 weken. We hebben de dag voor de fotoshoot dan even contact voor een nieuwe afspraak.

Wanneer betaal ik de fotoshoot?

Betalen komt altijd achteraf, en alleen wanneer je blij bent met de foto’s. Ik stuur je een factuur met een iDEAL linkje. Deze kun je binnen 2 weken na de fotoshoot voldoen. Contant betalen is niet mogelijk.

Contact

Fotoshoot boeken of meer informatie

Fotoshoot pakket (zie tarieven)

15 + 8 =