Tarieven

Fotopakketten

Hier kun je altijd op rekenen:

  • Meerdere honden in je gezin? Neem ze gratis mee!
  • Binnen 48 uur ontvang je je foto-album
  • Alle foto’s zijn professioneel nabewerkt
  • Minimaal 25 foto’s in je album
  • Altijd achteraf pas betalen
  • Reiskosten bedragen € 0,25 /km buiten Capelle aan den IJssel (2908)
Hondenfotograaf Zuid-Holland
Hondenfotograaf Oostvoorne
Hondenfotograaf Den Haag
Hondenfotograaf Ridderkerk

faq

Meestgestelde vragen

Wanneer kan ik terecht voor een fotoshoot?

Vaak lukt het om binnen 2 weken vanaf je boeking een datum te prikken. Soms zelfs dezelfde week nog 🙂 Als je een oude of zieke hond hebt, krijg je absoluut voorrang.

Moet ik iets meenemen?

Je kunt een speeltje of balletje meenemen, maar houd er rekening mee dat het speeltje of de bal wel op sommige foto’s zal staan. Als je hond niet zo makkelijk bij je vandaan loopt, kan het zeker een uitkomst zijn.  

Moet ik iets voorbereiden?

Nee hoor, alle foto’s worden spontaan genomen. Je mag je hond douchen en kammen, maar grote kans dat ‘ie na 2 minuten het water of een modderpoeltje in loopt en al je werk voor niets is geweest 😉

Mag ik zelf kiezen welke foto’s ik krijg?

Zeker! Via jouw persoonlijke foto-album kun je zelf kiezen welke foto’s jij het leukste vindt. Je kunt kiezen voor digitale foto’s of afdrukken. Dit ziet er zo uit als de albums die je hier kunt vinden.

Hoe bestel ik extra foto’s?

Binnen 48 uur na de fotoshoot ontvang je een linkje naar het persoonlijke foto-album van jouw hond(en). Deze pagina werkt als een shopje, hier kun je alle foto’s bestellen die je wil. In de formaten die je wil, of de digitale versie. Zoals de albums die je hier kunt vinden.

Hoe krijg ik de gratis foto’s van mijn pakket?

Je ontvangt samen met de link, ook een cadeaubon ter waarde van de foto’s die in het pakket zitten waar je voor hebt gekozen. Deze kun je gebruiken in de shop en zo krijg je direct de korting. Nadat je je bestelling hebt geplaatst krijg je direct de digitale foto’s in je mail en de afdrukken zo snel mogelijk thuisgestuurd. Als je meer foto’s kiest dan bij je pakket inbegrepen zitten, dan krijg je de foto’s toegestuurd zodra de extra betaling binnen is. 

Wanneer betaal ik de fotoshoot?

Betalen komt altijd achteraf, en alleen wanneer je blij bent met de foto’s. Ik stuur je een factuur met een iDEAL linkje. Deze kun je binnen 2 weken na de fotoshoot voldoen. Contant betalen is niet mogelijk.

Waar is de fotoshoot?

Waar jij wil! Ik kom zelf uit Capelle aan den IJssel, en de meeste shoots doe ik hier in de buurt. Bij de Eendragtspolder in Zevenhuizen of in het Schollebos in Capelle bijvoorbeeld. Ik reis verder het hele land door, maar houd wel rekening met reiskosten van 25 cent per kilometer vanaf Capelle aan den IJssen (2908) die bovenop de prijs van je pakket komen.

Wat als het regent?

Dan verplaatsen we onze afspraak binnen 2 weken. We hebben de dag voor de fotoshoot dan even contact voor een nieuwe afspraak.

Contact

Ik hoor graag van je

Fotoshoot pakket (zie tarieven)